Categorieën
Inloggen
Merk

Over Twenga

Onze missie

Recht op uw doel af: Twenga betekent « recht op het doel af » in een Afrikaans dialect. Ons doel is u te helpen om gemakkelijk alles te vinden wat u online wilt kopen.

  • De grootste keuze uit webwinkels online: Er zijn tegenwoordig te veel webwinkels online om ze een voor een te bezoeken. Gelukkig verzamelt Twenga op de website ALLE webwinkels van het internet om de online aankoop voor u te vereenvoudigen.
  • De laagste prijzen en de beste koopjes: Mis geen koopje ! Twenga verzamelt ALLE producten en alle prijsverlagingen die er op het internet te vinden zijn.
  • Objectief en onpartijdige resultaten: Twenga is een open shopping platform: ALLE webwinkels zijn op Twenga te vinden, zonder de noodzaak een commerciële overeenkomst aan te gaan. De natuurlijke zoekresultaten van Twenga rangschikken vervolgens de aanbiedingen afhankelijk van de populariteit van de producten. De plaatsingen van commerciële partners zijn duidelijk gescheiden en op die wijze aangegeven;

Voor meer informatie over onze e-commerce acquisitie oplossingen, zie onze B2B sectie.

Onze know-how

Twenga Bastien Duclaux en Cédric Anès hebben Twenga in 2006 opgericht na geconstateerd te hebben dat niemand alle webwinkels en alle producten online te koop verzamelde.

  • Twenga vereenvoudigt de online aankoop: Voorheen wanneer kopers een product zochten op het internet vonden ze niet gemakkelijk alle aanbieders die dit product verkochten. Slimme consumenten misten goede koopjes omdat webwinkels niet gemakkelijk te vinden waren. Twenga lost dit probleem op met het open shopping platform.
  • De Twenga Innovatie: Twenga gebruikt haar eigen technologie om alle beschikbare aanbiedingen beschikbaar in alle webwinkels en hun producten te rangschikken. Twenga integreert meer dan 370 miljoen producten, sorteert ze en organiseert ze in een unieke catalogus en actualiseert ze dagelijks.
  • Twenga, een wereldwijde groei: Met dank aan haar innovatieve technologie heeft Twenga snel gevestigd in 15 landen : Frankrijk, Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Italië, Polen, Nederland, België, Zwitserland, Brazilië, Rusland, Verenigde Staten, Australië, Japan en China. Elke dag voegen we honderden webwinkels toe. Twenga wordt steeds populairder onder online kopers over de gehele wereld.

Contact

Voor persvragen, stuur een mail naar press@twenga.com. Voor alle andere vragen zie ons contactformulier.

Impressum

De website www.twenga.nl wordt geëxploiteerd door de onderneming Twenga :
Onderneming: Twenga
Hoofdkantoor: 38 rue du Sentier, 75002 Parijs - Frankrijk
Handelsregister: R.C.S. Paris 492 315 627
Ondernemingsleiding: Bastien Duclaux

De website www.twenga.nl wordt gehost door de onderneming Leaseweb:
P.O. Box 93054, 1090 BB Amsterdam - The Netherlands

Meer informatie: